“Fatura endişesi yaşamayın, paketiniz yurt dışında da geçerli…”

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Cep telefonu faturanızı kafanıza takmayın, tatilinizin keyfini çıkarın” diyerek ülke dışına çıkacak olanlara paketlerinin yurt dışında da geçerli olduğunu hatırlattı.

“Fatura endişesi yaşamayın, paketiniz yurt dışında da geçerli…”

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yurt dışında tatil planları yapan müşterileri için “Eğlenin ve doya doya paylaşımlar yapın. Roaming endişesi yaşamayın, cep telefonu faturalarınızı unutun” çağrısı yaptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin yurt dışında da rahatça iletişim kurmaları için tasarlanan “Transit Servisi” özelliği sayesinde Turkcell’liler günlük sadece 15 TL karşılığında yurt içinde kullandıkları tarifelerini aynı Kuzey Kıbrıs’taymış gibi kullanabiliyor. Böylece diledikleri gibi görüşme yaparak, internette gezebiliyor, sevdikleriyle diledikleri gibi mesajlaşabiliyor.

 Tatil sonu fatura sürprizi yok!

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yurt dışında fatura endişesi yaşayarak cep telefonlarını kullanmayan müşterileri için geliştirdiği Transit Servisi ile bu endişeyi uzun zaman önce ortadan kaldırdığını bayram öncesi bir kez daha hatırlattı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “Transit Servisi” ile Kuzey Kıbrıs’ta kullandıkları paketlerini yurt dışında da aynı şekilde kullanabiliyor. Bu paketlerinde yer alan internet, dakika ve mesajlar ek hiçbir işlem gerektirmeden yurt dışındaki 68 ülkede geçerli oluyor. Transit Servisi, her yurt dışı seyahatinde, dakika, SMS veya internet kullanımı yapıldığı zaman ya da yurt dışında arama alındığında otomatik olarak devreye giriyor. Hattın yurt dışında kullanılmaması durumunda ise devreye girmiyor, ek hiçbir ücret yansımıyor.

Paketini Türkiye’de kullanmak isteyenler de TR yazarak 6767’ye mesaj atıp başvuru yaparak günlük 15 TL’ye Transit Servisi’nden yararlanabiliyor.

Siz kullanın biz hatırlatalım!

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerinin paketlerini yurt dışında kullanırken rahat olmaları için aktif olarak bilgi almaları yönündeki çalışmalarını günden güne geliştirdiğini vurguladı. Yapılan güncel bakiye bilgilendirmeleriyle hem paketli hem de paketsiz kullanım yapıldığında Turkcell’lilere mesaj atıldığı böylece müşterinin yaptığı kullanımı takip etmesinin sağlandığı belirtildi.

 

Kimler yararlanabilir?

Yurt içinde kullandıkları uygun paketi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Türkiye dahil 69 ülkede uygulanan Transit Servisi özelliğinden yararlanabiliyor.

Transit Servisi’nin devreye girmesi üzerine paket dakikalarınız ile hem bulunduğunuz ülke yönüne, hem de KKTC ve Türkiye yönüne arama yapılabiliyor. Ayrıca size gelen aramalar, internet ve SMS kullanımlarınız da paketinizden düşüyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Türkiye’deyken yaptıkları internet kullanımı sırasında Transit Servisi devreye girmiyor ve kullanıcılar paketlerinden aynı Kıbrıs’taymış gibi hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabiliyor.

Transit Servisi’nden yararlanmak isteyen fakat hattına tanımlı Akıllı Gezgin, TR Roaming İndirim Paketi veya Mega Roaming Paketi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Transit özelliğini öncelikli olarak kullanıyor. Hem Akıllı Yurt Dışı Paketi’ni kullanan hem de Transit Servisi’nden yararlanmak isteyen müşterilerinse mevcut paketlerini iptal ederek Transit Servisi’ni aktif etmesi gerekiyor.

Kullanım yapılmayan gün ücret yansımaz

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Transit Servisi ile paket faydalarının her gün KKTC saatine göre 23.59’a kadar geçerli olduğunu duyururken, servisin kullanımla birlikte her gün yenilendiğini, kullanılmadığı takdirde ise servisin devreye girmediğini ve ücret yansımadığını vurguladı. Daha önce servisi iptal etmiş fakat yeniden kullanmak isteyenlerin TRANSİT yazıp 6767’ye SMS göndererek yeniden başvuru yapabileceği, kalan paket faydalarını da “TRANSİT KALAN” yazarak öğrenebileceği açıklandı.

Transit servisinin geçerli olduğu güncel ülke listesi, geçerli paket detayları ve detaylı bilginin https://www.kktcell.com/paketler/yurtdisi/transit-servisi adresinde yer aldığı belirtildi.



Basın Bülteni Basın Görseli-1



DİĞER HABERLER

Sayfayı kaydırın