Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) tarafından “4.5G ile daha güçlü bağlar” sloganı ile hız konusunda düzenlenen fotoğraf yarışmasının jüri seçimleri gerçekleşti. gonuldenbagliyiz.biz dijital sosyal sorumluluk platformu üzerinden düzenlenen yarışmanın sonucu belli oldu. Jüride, Arkin Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi’nden (ARUCAD) Yrd. Doç. Dr. Emrah Öztürk, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uzman Öğretim Görevlisi Mert Yusuf Özlük, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dr. Öğretim Görevlisi Ece Kahraman Bulut yer aldı. Kuzey Kıbrıs Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen jüri değerlendirmesinde aynı zamanda Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) Başkanı Ramadan Gümüşok, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Deniz Mungan Sonuç, Marka İletişimi Müdürü Özlem Kavaz Soykan, Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu ve Öykü Müftügil gözlemci olarak yer aldı.
Başvuru ve fotoğrafların platformdan alındığı yarışma sanata katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak, aynı zamanda Şampiyon Meleklere katkı koymak amacıyla düzenlenmişti.
Yarışmanın ödülleri şöyle: Birincilik Ödülü 20 bin TL, İkincilik Ödülü 10 bin TL, Üçüncülük Ödülü 5 bin TL, Şampiyon Melekler Jüri Özel Ödülü 3 bin TL ve 12 aylık 10 mbps Turkcell Ev İnterneti.
Jüri değerlendirmesi ardından verilen bilgiye göre derecelendirme alan kişilere ödüllerin önceden verilerek, sergilemenin daha sonradan yapılacağı belirtildi.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
| Basın Bülteni | Basın Görseli-1 | Basın Görseli-2 |
DİĞER HABERLER
Kuzey Kıbrıs Turkcell, yavru deniz kaplumbağalarını Akdeniz'le buluşturdu
Duyuru 13.8.2026
Kuzey Kıbrıs Turkcell, Kuzey Kıbrıs Kaplumbağaları Koruma Derneği'nin (SPOT) desteğiyle, sürdürülebilir çevre bilincine katkı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği Kaplumbağaları Suya Bırakma Etkinliği'ni bu yıl da Alagadi 2 Plajı'nda gerçekleştirdi.
Devamını Oku
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 5G protokolünü imzaladı: Hizmet 15 Kasım 2026’da başlayacak
Duyuru 12.8.2026
Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) arasında, 5G hizmetinin devreye alınmasına yönelik protokol imzalandı. Kuzey Kıbrıs’ın dijital dönüşümünde yeni bir dönemin kapısını açacak 5G hizmetinin, 15 Kasım 2026 tarihinde kullanıma sunulması planlanıyor.
Devamını Oku
Kuzey Kıbrıs Turkcell'den 5G Deneyim Günleri
Duyuru 18.7.2026
Kuzey Kıbrıs Turkcell, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) tarafından verilen izinler çerçevesinde, 19-21 Temmuz tarihleri arasında Ercan Havalimanı ile Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı Resmi Geçit Töreni Alanı'nda düzenleyeceği 5G Deneyim Günleri ile kullanıcılarını yeni nesil mobil i...
Devamını Oku
