Paycell kart kaydetme çözümü ile en kolay ve en hızlı ödeme yönetimi kktcell.com'da

Paycell kart kaydetme çözümü ile ödemeler daha hızlı ve kolay

Paycell kart kaydetme çözümü ile en kolay ve en hızlı ödeme yönetimi kktcell.com'da

Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin hayatına dokunmayı sürdüren Kuzey Kıbrıs Turkcell ödeme platformu Paycell ile iş birliği yaparak müşterilerin online ödemelerinde büyük bir yeniliğe imza attı.

Türkiye’nin en yenilikçi ödeme platformu olan Paycell ile iş birliği başlatan Kuzey Kıbrıs Turkcell’de, artık müşterilerin fatura ödeme veya kontör yüklemesi hem daha hızlı hem de daha kolay ve tam anlamıyla güvenli olacak. Müşterilerin kart bilgileri Paycell ödeme platformunda PCI-DSS güvenlik sertifikalı bir altyapı ile en güvenli şekilde saklanacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi www.kktcell.com’dan müşterilerin fatura ödeme ve kontör yükleme sırasında kredi kartı bilgileri saklanırken bir sonraki işlemde ayni bilgileri tekrarlama gereksinimi duymayarak zamandan tasarruf edebilecek.

Kart bilgilerim nasıl saklanır ?

Kart bilgileri Paycell ödeme platformunda PCI-DSS güvenlik sertifikalı bir altyapı ile saklanıyor. Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı (PCI DSS), kredi kartının işlenmesi, iletilmesi ve saklanması aşamalarında uyulması gereken mantıksal ve fiziksel bilgi güvenliği kurallarını tanımlıyor. Bu kurallar PCI (Payment Card Industry) adı verilen ve aralarında American Express, MasterCard Worldwide, Visa, Discover Financial Services, JCB International gibi üyeleri bulunan bir konsey tarafından geliştirilip yayımlanıyor.


Kart bilgileri kktcell.com'a nasıl kayıt ederim?

- kktcell.com'da sağ üst köşedeki giriş bölümünden giriş yapın.
- Ayarlarım - Kart Ayarılarım bölümüne gidin.
- Mastercard veya Visa logolu kredi kartı bilgilerinizi girip kartınızı kayıt edin.
- Fatura ödeme veya kontör yükleme ekranlarında, kayıtlı kartımla ödeme seçeneğini seçerek ödeme yapın.

DİĞER HABERLER

Sayfayı kaydırın